Приготвяне на ензими

H&Z Industry е голям надежден и професионален производител за приготвяне на ензими. Нашата компания интегрира R&D, производство и продажби заедно. Компанията е създадена през 1994 г. и 2008 г. 2 Създаден е международен отдел. Като професионален доставчик за подготовка на ензими, H & Z Industry създаде сътрудничество с лабораторията на университета Шандонг, за да отговори на изискванията на клиента за стабилност на продукта и дълбокото търсене на потребителите за разработване на продукти.

Нашият ензимен препарат се отнася до панкреатин, in ± -галактозидаза, β галактозидаза, лизозим, липаза, бромелаин. Според нуждите на клиентите, ние също можем да персонализираме всички видове ензимни препарати, професионални продукти и технически услуги. С повече от двадесет години напредък, H&Z индустрията има успешно разработена серия от ензимни продукти, широко прилагани във фармацевтични продукти, фуражи, пивоварство, печене, растителни екстракти, кожа, алкохол, текстил и т.н.

Благодарение на нашите внимателни услуги за клиенти, висококачествени продукти, конкурентни цени и екип от професионални таланти, H&Z Industry реализира бързо развитие, прераствайки от оригинална малка фабрика в купувач на едно гише и доставчик на услуги за много клиенти по целия свят. стратегическо сътрудничество с много местни и международни компании. Нашата организация за фабрични препарати за ензими е одобрена от ISO, KOSHER и HALAL регистрация. Сега нашият ензимен препарат може да бъде намерен в САЩ, Великобритания, Испания, Франция, Канада, Япония, Австралия и др.
H&Z INDUSTRY CO., LTD е създадена през 1994 г. Като един от производителите и доставчиците на {ключови думи} в Китай, H&Z Industry и нашите клонове доставят хиляди тона първокласни продукти годишно. Можете да бъдете спокойни да закупите Приготвяне на ензими от нас. H&Z Industry Co., Ltd. постигна бързо развитие, от първоначалната малка фабрика до купувача на едно гише и доставчика на услуги. Подходящ за много клиенти от цял ​​свят. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се да можем да спечелим двойно.