Хранителна и фуражна добавка

H&Z Industry е голям надежден и професионален производител на хранителни и фуражни добавки. Нашата компания интегрира научноизследователска и развойна дейност, производство и продажби заедно. Компанията е създадена през 1994 г. и 2008 г. Създаден е международен отдел. Като професионален доставчик на химикали за храни и фуражи, H&Z Industry установи отношения на сътрудничество с лабораторията на университета в Шандонг, за да отговори на изискванията на клиента за стабилност на продукта и дълбокото търсене на потребителите за разработване на продукти.


Ние се стремим да разработим и произведем висококачествени, безопасни и здравословни, натурални хранителни съставки. Нашата добавка към храни и фуражи се отнася до консервиране, антисептика, ароматизиране, подслаждане и подобряване на храненето. Подобно на: Лецитин, Калиев сорбат, Амониев пропионат, Натриев захарин.


През годините, благодарение на нашите внимателни услуги за клиенти, висококачествени продукти, конкурентни цени и професионален екип за таланти, H&Z Industry реализира бързо развитие, прераствайки от оригинална малка фабрика в купувач на едно гише и доставчик на услуги за много клиенти около Нашият завод е одобрен от ISO, HACCP, KOSHER, HALAL регистрация. Сега Нашите хранителни и фуражни добавки Химикали могат да бъдат намерени в САЩ, Великобритания, Испания, Франция, Канада, Япония, Австралия, Дубай и др.
H&Z INDUSTRY CO., LTD е създадена през 1994 г. Като един от производителите и доставчиците на {ключови думи} в Китай, H&Z Industry и нашите клонове доставят хиляди тона първокласни продукти годишно. Можете да бъдете спокойни да закупите Хранителна и фуражна добавка от нас. H&Z Industry Co., Ltd. постигна бързо развитие, от първоначалната малка фабрика до купувача на едно гише и доставчика на услуги. Подходящ за много клиенти от цял ​​свят. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се да можем да спечелим двойно.