Фини химикали

H&Z Industry е голям надежден и професионален производител на фини химикали. Нашата компания интегрира R&D, производство и продажби заедно. Компанията е създадена през 1994 г. и 2008 г. 2 Създаден е международен отдел. Като професионален доставчик на фини химикали, H & Z Industry създаде сътрудничество с лабораторията на университета Шандонг, за да отговори на изискванията на клиента за стабилност на продукта и дълбокото търсене на потребителите за разработване на продукти.

Основните продукти на H&Z за фини химикали са серия от янтарна киселина, антрахинон, диетил азелат, серия EDTA. Ние сме професионален доставчик на фини химикали в Китай. Нашият фин химикал може да се прилага за козметични продукти, междинни багрила, междинни фармацевтични и промишлени приложения.

През годините, благодарение на нашите внимателни услуги за клиенти, висококачествени продукти, конкурентни цени и екип от професионални таланти, H&Z Industry реализира бързо развитие и доставчик на услуги за много клиенти по света, изгради стратегическо сътрудничество с много местни и международни компании . Нашата фабрична организация е одобрена от ISO, GMP регистрация. Сега нашите фини химикали могат да бъдат намерени в САЩ, Великобритания, Испания, Франция, Канада, Япония, Австралия, Дубай и др.
H&Z INDUSTRY CO., LTD е създадена през 1994 г. Като един от производителите и доставчиците на {ключови думи} в Китай, H&Z Industry и нашите клонове доставят хиляди тона първокласни продукти годишно. Можете да бъдете спокойни да закупите Фини химикали от нас. H&Z Industry Co., Ltd. постигна бързо развитие, от първоначалната малка фабрика до купувача на едно гише и доставчика на услуги. Подходящ за много клиенти от цял ​​свят. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се да можем да спечелим двойно.