Фармацевтични химикали

H&Z Industry е голям надежден и професионален производител на фармацевтични химикали. Нашата компания интегрира R&D, производство и продажби заедно. Компанията е създадена през 1994 г. и 2008 г. 2 Създаден е международен отдел. Като професионален доставчик на фармацевтични химикали, H & Z Industry създаде сътрудничество с лабораторията на университета Шандонг, за да отговори на изискванията на клиента за стабилност на продукта и дълбокото търсене на потребителите за разработване на продукти.


Нашите фармацевтични химикали се отнасят за API и незабавни продукти, основните ни фармацевтични химикали са декспантенол, индол, паклитаксел, доцетаксел. Ние сме професионален доставчик на междинен продукт на паклитаксел в Китай. ., Ltd.


През годините, благодарение на нашите внимателни услуги за клиенти, висококачествени продукти, конкурентни цени и екип от професионални таланти, H&Z Industry реализира бързо развитие, прераствайки от оригинална малка фабрика в купувач на едно гише и доставчик на услуги за много клиенти около world.изгради стратегическо сътрудничество с много местни и международни компании. Нашата фабрична организация е одобрена от ISO, GMP регистрация. Сега нашите фармацевтични химикали могат да бъдат намерени в САЩ, Великобритания, Испания, Франция, Канада, Япония, Австралия, Дубай и др.
H&Z INDUSTRY CO., LTD е създадена през 1994 г. Като един от производителите и доставчиците на {ключови думи} в Китай, H&Z Industry и нашите клонове доставят хиляди тона първокласни продукти годишно. Можете да бъдете спокойни да закупите Фармацевтични химикали от нас. H&Z Industry Co., Ltd. постигна бързо развитие, от първоначалната малка фабрика до купувача на едно гише и доставчика на услуги. Подходящ за много клиенти от цял ​​свят. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се да можем да спечелим двойно.