Растителни екстракти и билкови екстракти

H&Z Industry е голям надежден и професионален производител на растителни екстракти и билкови екстракти. Нашата компания интегрира научноизследователска и развойна дейност, производство и продажби заедно. Компанията е създадена през 1994 г. и 2008 г. Създаден е международен отдел. Като професионален доставчик на растителни екстракти и билкови екстракти, H & Z Industry установи връзка за сътрудничество с лабораторията на университета Шандонг, за да отговори на изискванията на клиента за стабилност на продукта и дълбокото търсене на потребителите за разработване на продукти.

Нашите растителни екстракти и билкови екстракти са базирани на естествени растения като основни суровини. Ние разработваме и произвеждаме натурални екстракти, естествен пигмент, естествен ароматизиращ агент. Сега основните продукти са стандартизирани растителни екстракти с висока чистота, включително екстракт от епимедиум, рутин, екстракт от зелен чай, Екстракт от гроздови семки, куркумин, 5-HTP, кверцетин, астаксантин, ресвератрол, Нашият растителен екстракт може да се прилага за фармацевтични продукти, здравни продукти (хранителни добавки), козметика, фуражни добавки и други области.

Благодарение на нашите внимателни услуги за клиентите, висококачествени продукти, конкурентни цени и екип от професионални таланти, H&Z Industry реализира бързо развитие. Изследваме връзката между растенията и човешкото здраве. С помощта на модерна технология за добив на растения и усъвършенствана система за управление на качеството, ние предоставяме на клиентите висококачествени естествени суровини, така че жизнеността на природата да донесе на хората здраве и бъдеще. Нашият растителен екстракт също получи одобрение от ISO, KOSHER и HALAL, да бъде известен в САЩ, Великобритания, Испания, Франция, Канада, Япония, Австралия и др.
H&Z INDUSTRY CO., LTD е създадена през 1994 г. Като един от производителите и доставчиците на {ключови думи} в Китай, H&Z Industry и нашите клонове доставят хиляди тона първокласни продукти годишно. Можете да бъдете спокойни да закупите Растителни екстракти и билкови екстракти от нас. H&Z Industry Co., Ltd. постигна бързо развитие, от първоначалната малка фабрика до купувача на едно гише и доставчика на услуги. Подходящ за много клиенти от цял ​​свят. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се да можем да спечелим двойно.